Central Park

We know
how to grow

Vier kernintelligenties

Central Park organiseert de succesvolle aanpak van deze uitdaging. In een conglomeraat van diep gespecialiseerde units, gedreven door dezelfde filosofie (Rebounce Philosophy).

Geen eigenzinnigheid, wel diepte intelligentie, geen ja-knikkers, wel meerwaarde, geen betweterigheid, wel respect, geen arrogantie, wel dienstbaarheid. Allemaal samenhangend gericht op bijzondere prestaties voor bijzondere ondernemingsgroei. Om de opgaande curve van de lifecycle van de onderneming de borgen, te versterken en te bestendigen.

Corporate Planning & Corporate Intelligence Planning

Ondersteuning gericht op ambitieuze, structurele, renderende  groei en continuïteit van ondernemingen
www.mantion.nl

 

Creating meaningful brands

Ontwikkeling van positief onderscheidende merkconcepten en communicatie verankerd in praktische draaiboeken
www.mattersmost.nl

 

Merkactivatie

Plannen bedenken en uitvoeren die het hart van de doelgroep veroveren. Die mensen in beweging brengen voor het merk, de dienst of het product.
www.pure-communicatie.nl

 

Full Service ICT-dienstverlening

Jitco is toegewijd IT-partner met een nuchtere kijk op automatisering en  bedient midden- en kleinbedrijven in Noord-Holland. Jitco legt zich daarbij met name toe op automatiseringsvraagstukken van zakelijke dienstverleners. Voor meer informatie zie:
www.jitco.nl

MedITall is specialist en centraal aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken bij zorgpraktijken. Voor meer informatie zie:
www.meditall.nl